+389 2 3225 944
[email protected]

Поинт Финансии

Паметен.

Брз.

Едноставен.

Превземете БЕСПЛАТНО !

Што е Поинт Финансии?

Поинт Финансии е програмски пакет за комерцијално работење наменето за мали и средни фирми.

Софтверско решение со традиција - преку 15 години постојано се развива, надополнува и усовршува.

Ефикасниот кориснички интерфејс, огромната брзина на работа и сигурност, го прави ова уникатно решение
незаменлива алатка за работа на сите инволвирани во финансовиот процес во една модерна компанија.

Моќна алатка за подршка на Вашиот бизнис - зголемете го профитот, заштедете во време и пари!

Брзи и точни информации, одлична прегледност, ажурни извештаи и анализи за Вашите бизнис одлуки

Контрола на работењето на дневна основа, оптимизираност и функционалност на работните процеси

Флексибилност и поддршка на Вашите потреби - можност за поврзување, проширување и надградбa

Лесен и едноставен за користење, нуди задоволство за работа!

И најдоброто од сè – Поинт Финансии е БЕСПЛАТЕН ЗА УПОТРЕБА!

Не чекајте понатаму. Донесете правилна одлука!

Превземете го Поинт Финансии Побарајте понуда