+389 2 3225 944
[email protected]

Галерија

Поинт Финансии има елегантен и едноставен кориснички интерфејс кој постојано се унапредува и дополнително се поедноставува. Отворете ги сликите кои следуваат и уверете се во прегледноста што ја пружа, при тоа прикажувајќи огромен број на релевантни податоци. Веќе нема непотребно да се концентрирате на лизгање на екранот за да стасате до бараната информација. Од сега – концентрирајте се само на работата што треба да ја завршите!

Сите, дури и најсложените операции Поинт Финансии ги работи брзо и точно, со минимален труд од страна на корисникот. Времето да се научи работата со програмското решение е од неколку минути до неколку часа. Еден вработен е сосем доволен дневно да ги обработи сите податоци за фирма со стотина вработени, неколку сметки и стотина генерирани финансиски документи, а сепак да му остане време за креативност.

Не чекајте понатаму.   Донесете правилна одлука!